Service om bord

Vidste du at fly både kan være sjovt og behageligt? Tjek lige, hvad vi har at tilbyde og tillad os at forkæle jer lidt - for uden mad og drikke duer helten ikke . Nyd at være vores gæst!

Lidt at gnaske på

Har du lyst til varm og dejlig pizza, stor og saftig sandwich eller en sprød, nybagt baguette? Eller har du måske kun lyst til lidt grød? Nogle fortrækker kun en lille snack, mens andre trænger til lidt sødt. Vi har det hele, og lidt til.

Lidt vådt til ganen 

Vi serverer iskold sodavand, kildevand, frugtjuice og øl. Derudover har vi også kvalitetskaffe, te og varmt chokolade fra Starbucks. Vi går højt op i at servere interessante, højkvalitets vin for vores gæster, som er blevet udvalgt af islandske vinspecialister.

Tag plads

Det er vores fornøjelse at kunne tilbyde en udvidet sædevalgs service, til rimelige priser. Du kan nu, på forhånd, bestille et specielt sæde i flyet, få ekstra benplads eller sørge for at midtersædet er tomt. Kig endelig på hvilke ekstra service vi tilbyder til vores gæster.

”Mile high” marked

Nyd at handle fra vores store udvalg af elegante produkter til fantastiske priser. Vores priser er faktisk 25-40 % lavere end nede på fast landjord. WOW – sikke et fantastisk udvalg!