Vores historie

About us - WOW air

Der er WOW i alt hvad vi gør!

WOW air er et livligt Islandsk lavbudget flyselskab, som flyver fra Island til et hav af europæiske byer hele året rundt og starter flyvninger til Nord Amerika næste år. Flyselskabet blev grundlagt i november 2011 og dets vielsesfly var til Paris d. 31. maj 2012. WOW air tilegner sig til at skaffe de billigste fly til og fra Island, men med et smil på læben og mindeværdig service.

WOW historie

WOW air blev grundlagt af Skuli Mogensen, hvis omfattende forretningsbaggrund mestendels stammer fra teknologi og teleselskaber i Island, Europa og Nord Amerika. WOW air er udelukkende i Skuli Mogensens eje, skyldfrit. Han sidder i bestyrelser for mange tech virksomheder, både i Nord-Amerika og Europa og blev valgt årets forretningsmand året 2011 i Island.
I oktober 2012 overtog WOW air Iceland Express flyruter. Kun et år senere, i oktober 2013, blev WOW air overrakt luftfartscertificatet af islandske transportmyndigheder. Luftfartscertifikatet giver virksomhedern fuld bemægtigelse over flyselskabet, hvilket betyder at det ikke afhængigt af andre flyselskaber.

Året der gik - firedobling af gæster

Firmaet har vokset lynhurtigt siden dets stiftelse! I 2013 var der en massiv øgning i WOW airs aktiviteter. Flyselskabet fløj 412.583 tusinde gæster i 2013, som er firedobling fra året forinden, hvor 112.223 tusinde gæster fløj med flyselskabet. 

WOW folket

WOW air har i øjeblikket 170 talentfulde og hårdtarbejdene ansatte. De fleste af dem har en omfattende baggrund fra turisme og flyselskabsbranchen. Uanset om det er at føre tilsyn med flyet, hjælpe kunder over telefonen eller holde vores gæsters sikkerhed under flyet, er der en erfaren professionel bag, der tager sig af tingene.

WOW fly

WOW air operer Airbus A320 fly, som mange af de førende flyselskaber også har valgt. De passer perfekt for vores korte flyvetur fra Europa til Island. I foråret vil WOW air have Islands nyeste, og til laveste udstedelse, flyflåde.

WOW rejser

WOW air står også for rejsebureauet WOW rejser, som specialiserer sig i ferier som ikke koster en formue, både til og fra Island. Det har et bredt udvalg af destinationer, hoteller og ture. WOW rejser arrangerer den perfecte ferie til Island, indeholdende fly, hotel og ture såsom en nordlys tur, tur til den Blå Lagune eller den Gyldne Cirkel. WOW rejser sikrer at den rejsende kommer til at nyde det bedste Island har at byde på.