Vores løfter!

WOW promiseDer er WOW i alt, hvad vi gør! 

WOW air forpligtiger sig til at levere de billigste flypriser til og fra Island; men vi gør det med et smil på læben og god forplejning.

Lavere priser
Vores motto er lavere omkostninger og høj ydelse. Vi gør vores yderste  så vi kan tilbyde lavere priser end andre som flyver til og fra Island.

Punktlighed
Punktlighed er vigtig for mellemlandinger, velkomstkomte'en og nydelsen ved at rejse. Lufthavne kan være sjove, men punklighed er bedre.

Nyere fly
Vi opererer fire Airbus A320 flyvemaskiner, som mange af verdens førende flyselskaber også bruger. Fly er himlens biler og her gælder de samme regler; nyere fly bruger mindre brændstof, som er godt både for miljøet og din pengepung, udover at det også er behageligere.

De bredeste smil
WOW faktoren skinner igennem alt det WOW air gør. Lige fra den måde vi laver vores kaffe på, her på kontoret, til hvordan vi byder vores gæster velkomne om bord er præget af WOW. WOW faktoren er et krydderi, en hemmelig ingrediens, uvirkelig men samtidig meget tilstedeværende.

Det korte af det lange er; Vi er morsomme, frisindede og vi elsker at smile. Vi håber at vores gæster vil smile tilbage, og måske grine af en eller to af vores vittigheder. Vi kan godt lide at overraske og gøre indtryk. Derfor inviterer vi en gang imellem en speciel gæst med på vores fly for at underholde gæsterne!